Laadukkaat siivouspalvelut Virroilla ja Pirkanmaan alueella

Ota yhteyttä ja tilaa siivous!

Laadukkaat siivouspalvelut Virroilla ja Pirkanmaan alueella

Ota yhteyttä ja tilaa siivous!
Ekovilla Pirkanmaan seudulla meiltä!

SiivousVirrat tarjoaa laadukkaat siivouspalvelut kotitalouksille ja yrityksille Virroilla ja lähikunnissa Pirkanmaalla. Teemme kaikenlaisia siivouksia kertasiivouksista viikko- ja sopimussiivouksiin. Asiakkaidemme tarpeet ovat erilaisia, ja jokainen siivottava tila on omanlaisensa, joten hinnoittelemme palvelumme aina tapauskohtaisesti. Ota yhteyttä, niin kartoitetaan tilanteesi tarkemmin yhdessä!

Monipuoliset siivouspalvelut

Saat meiltä monipuoliset siivouspalvelut. Palvelumme kattaa muun muassa:

 • kotisiivoukset
 • yrityssiivoukset
 • taloyhtiöiden porrassiivoukset
 • muuttosiivoukset
 • mökkisiivoukset
 • ikkunanpesut
 • tekstiilipintaisten huonekalujen pesut
 • asiantuntijapalvelut.

Halutessasi voit sopia kanssamme toistuvasta siivouksesta esimerkiksi yhden tai kahden viikon välein. Toistuva siivous voi olla esimerkiksi tavallinen ylläpitosiivous, ja lisäpalveluna voit tarvittaessa tilata vaikkapa ikkunanpesun tai tekstiilikalusteiden pesun.

 

Tutustu myös yrityksemme muihin palveluihin. Rakennamme uutta ja remontoimme vanhaa. Meiltä löytyy myös kylpyhuoneremonteissa tarvittava VTT:n vedeneristyssertifikaatti.

Siirry etusivulle

Kotisiivoukset

Siivoamme kaiken kokoisia koteja asiakkaidemme yksilöllisten tarpeiden mukaan. Kun jätät siivouksen huoleksemme, voit itse keskittyä sinulle tärkeisiin asioihin.

 

Kartoitamme toiveesi siivouksen sisällöstä puhelimitse tai tarvittaessa maksuttomalla arviokäynnillä. Solmimme palvelusta sopimuksen, jota muokkaamme mielellämme, jos tarpeesi muuttuvat.

Muuttosiivoukset

Asunnon siivous on pois muuttavan asukkaan tehtävä. Seuraavan asukkaan on mukava muuttaa puhtaaseen kotiin.

 

Siivoamme vanhan tai uuden kodin puolestasi. Kun hoidamme uuden kodin siivouksen, voit olla varma, että saat mattosi puhtaille lattioille ja esimerkiksi vaatteesi siisteihin kaappeihin. Ota yhteyttä ja tilaa muuttosiivous!

Mökkisiivoukset

Siivoamme mökit, saunat ja aitat sopimuksen mukaan. Jätä yhteydenottopyyntö ja kerro tarkemmin toiveistasi, niin sovitaan sopiva ajankohta siivoukselle!

Siivoukset yrityksille ja taloyhtiöille

Tarjoamme siivouspalveluita yritysten, taloyhtiöiden ja julkisen sektorin toimijoiden tarpeiden mukaan. Teemme esimerkiksi toimistosiivoukset ja porrassiivoukset tarkasti.

 

Kartoitamme tilat, tilojen käyttäjien tarpeet ja toiveesi maksuttomalla arviokäynnillä. Räätälöimme palvelun tarkemman sisällön aina tilannekohtaisesti. Halutessasi voimme muuttaa palvelusopimusta matkan varrella.

Siivouksen asiantuntijapalvelut

Tarjoamme siivouksen asiantuntijapalveluita:

 • siivouksen ohjaus- ja kehittämispalveluita
 • siivousopastusta siivoushenkilöstöllesi
 • yksilöllistä siivousopastusta kotiisi ja vinkkejä juuri sinun kotisi puhtaanapitoon.

Tekstiilipesurin vuokraus

Vuokraamme helppokäyttöistä tekstiilipesuria, jonka avulla saat kotisi tekstiilit nopeasti ja tehokkaasti puhtaiksi. Kun noudat pesurin, annamme käyttöopastuksen. Saat myös kirjallisen ohjeen mukaan.

Lahjakortti on siisti lahja!

Voit antaa siivouksen myös lahjaksi. Saat meiltä lahjakortin, jolla vastaanottaja voi ostaa toivomiaan siivouspalveluita.

 

Voit päättää siivouslahjakortin arvon. Lahjakortti on voimassa kuusi kuukautta ostohetkestä.

Kotitalousvähennys palveluistamme

Kotitaloudet voivat hakea tekemästämme työstä kotitalousvähennystä. Kotitalousvähennys koskee tehdyn työn osuutta, ei siis materiaaleja tai esimerkiksi työvälineitä.

 

Lisää aiheesta voit lukea verottajan verkkosivuilta.

Yhteystiedot

SiivousVirrat-logo

Puttosharjuntie 55

34800 Virrat

seijanihti@outlook.com
040 550 6536

Ota yhteyttä!

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.