Rakennuspalvelu Virroilla ja Pirkanmaan alueella

Pyydä tarjous rakennustöistä

RAKENNUSPALVELU VIRROILLA JA PIRKANMAAN ALUEELLA

Pyydä tarjous rakennustöistä

RAKENNUSPALVELU VIRROILLA JA PIRKANMAAN ALUEELLA

Pyydä tarjous rakennustöistä
Rakennuspalvelut Pirkanmaan alueella.

Etsitkö rakentajaa tekemään unelmiesi kodin? Me Virtain Rakennuspalvelu Oy:llä tuotamme rakennuspalvelut kokonaisvaltaisena urakointina avaimet käteen -periaatteella, oli kyseessä sitten kokonainen rakennushanke tai pienemmän mittakaavan osaurakointi. Teemme lisäksi aliurakointia sekä tuntitöitä sopimuksen ja tarpeidesi mukaan. Rakennamme omakotitalojen lisäksi saunoja, laitureita ja muita rakenteita haluamallasi tavalla.


Monipuolinen rakennuspalvelu on ulottuvillasi Virroilta koko Pirkanmaan alueelle. Toimimme tarvittaessa myös muualla Suomessa. Tutustu rakennuspalveluihimme, ja soita meidät apuun!

RAKENNUSPALVELUT

Rakennuspalvelut ovat erikoisalaamme. Teemme monipuolista rakennustyötä taatulla ammattitaidolla, aikataulussa ja sovitussa budjetissa pysyen. Maanrakentamista ja arkkitehtonista suunnittelua lukuun ottamatta toteutamme rakennusprojektin jokaisen vaiheen ja osa-alueen varmasti ja laadukkaasti.


Kuljetamme työmaalla käytettävät materiaalit oman kuljetusautomme avulla. Automme sisältää monipuolisen valikoiman tehokkaita työkaluja, kuten paineilmanaulaimia, lasermittareita sekä pienvälineistöä. Meiltä löytyy myös MIG-hitsauskalusto. Näillä välineillä hoituvat kaikki rakennuspuolen työt.

Rakennuspalvelumme sisältävät:


  • Perustustyöt
  • Lattioiden valut
  • Sertifioidut kosteuseristykset
  • Laatoitustyöt
  • Hirsirakentamisen työt
  • Talonrakennustyöt avaimet käteen -periaatteella
  • Rautarakentamisen työt
  • Keittiökalusteet
  • Asennus ja myynti

VAHVUUKSIAMME OVAT AMMATTITAITO JA PITKÄ KOKEMUS

Pikku nikkaroinnin ja piharakentamisen, kuten aidan pystyttämisen, parissa riittää usein oman käden taidot. Suuremmat rakennusprojektit on kuitenkin aina syytä tilata luotettavalta ammattilaiselta. Uutta kotia rakennettaessa ei työn laadusta kannata tinkiä, sillä muutoin voit joutua kärsimään huomattavista vioista ja ongelmista.


Meillä, Virtain Rakennuspalvelulla, on vankan ammattitaidon lisäksi yli 20 vuoden kokemus rakennus- ja remontointialan töistä monenlaisilla työmailla suurista omakotitaloista aina pieniin laitureihin. Olemme toimintamme aikana ehtineet työskennellä monenmoisilla työmailla keräten arvokasta kokemusta haastavienkin projektien läpiviennistä.

Jätä rakennustyöt huoletta meidän käsiimme, niin voit olla varma työn lopputuloksesta ja aikataulussa pysymisestä. Parhaan kokonaisuuden takaamiseksi käytämme työmailla laadukkaita kotimaisia rakennusmateriaaleja. Käytämme rakennustöissä muun muassa Ekovillan eristeitä ja tuotteita parhaan eristyksen takaamiseksi. 


Tutustu Ekovillan tuotteisiin tarkemmin. Työmme laatuun pääset perehtymään helposti kuvagalleriassa, jossa esittelemme jo valmistuneita projekteja. Tule katsomaan, mitä ammattitaitoinen rakennuspalvelu Virroilla ja koko Pirkanmaan alueella saa aikaiseksi!