Ekovillan eristeet Virroilla ja Pirkanmaan alueella

Tilaa Ekovilla-tuotteet

EKOVILLAN ERISTEET VIRROILLA JA PIRKANMAAN ALUEELLA

Tilaa Ekovillaa

EKOVILLAN ERISTEET VIRROILLA JA PIRKANMAAN ALUEELLA

Tilaa Ekovillaa
Ekovilla Pirkanmaan seudulla meiltä!

Kauttamme saat Ekovillan laadukkaat eristeet ja muut tuotteet taloosi suoraan asennettuina. Edustamme Ekovillan tuotteita Pohjois-Pirkanmaan ja Etelä-Pohjanmaan seuduilla. Teemme muun muassa Ekovillan eristeiden asennusta uudisrakentamisen ja remontoinnin yhteydessä. Ekovillan levyeristeet ovat laadukas kotimainen eristysratkaisu taloon kuin taloon. Tutustu Ekovillan tuotteisiin heidän kotisivuillaan tai meidän luonamme.

EKOVILLAN EDUT

Ekovillan edut ovat lukuisat. Tämän kotimaisen laatutuotteen avulla pääset nauttimaan Suomen oloihin suunnitelluista eristelevyistä ja muista eristystuotteista. Nimensä mukaisesti Ekovillan eristeet ovat ekologisia ja luontoystävällisiä tuotteita. 


Ekovillan tuotteet eristävät myös hyvin lämpöä, mikä on erittäin tärkeä tekijä Suomen talvessa. Kun kotiisi on asennettu laadukkaat lämpöeristeet, sinun ei tarvitse hytistä talven pakkasissa ja säästät samalla huomattavia summia lämmityskuluissa.

Viimeisin Ekovillan eristeiden etu on niiden hengittävyys. Esimerkiksi Ekovillalevy-eristeet ovat valmistettu puukuidusta, joka tasapainottaa ilman kosteuden ulko- ja sisäilman välillä. Levy sitoo itseensä hiiltä, mutta ei kosteutta – kosteus pääsee siis siirtymään materiaalin läpi, eikä kosteusvaurioita synny märälläkään ilmalla.


Ekovillan tuotteet kestävät käytössä helposti jopa 30 vuoden ajan, mikä tekee tuotteista pitkäikäisen ja kestävän ratkaisun kodin eristykseen.


Ekovillan kotisivuille

EKOVILLAN TUOTTEET

Puhallusvilla, Ekovillalevy, ilmatiiviystuotteet ja asfalttikuitu – nämä ovat Ekovillan päätuotteet. Me Virtain Rakennuspalvelulla edustamme Ekovillan tuotteita ja hyödynnämme niitä rakennusprojekteissamme.


Puhallusvilla on laadukas ja laajalti käytetty eriste ammattirakentajien parissa. Se on ekologinen, paloturvallinen ja tehokas lämmöneriste uudisrakentamiseen ja remontointiin. Käytämme sitä kaikissa rakennustöissämme, kun haluamme varmistua eristyksen pitävyydestä.

Ekovillalevy taas on taipuisa ja hengittävä eriste. Puukuidusta valmistettu eristelevy on kestävä ja ekologinen tuote, joka pitää talosi lämpötilan vakaana ja ilman kiertämässä. Sitä on helppo leikata ja käsitellä oikean kokoisiksi paloiksi, mikä tekee Ekovillalevystä erinomaisen ratkaisun uudisrakentamisessa. Yhdessä puhallusvillan kanssa se takaa lämmöneristyksen ja ilmanvaihdon talon rakenteiden sisällä.


Ekovillan ilmatiiviystuotteet pitävät huolen talon ilmaneristyksestä ja parantavat lämmöneristystä. Ne edistävät myös rakenteiden kuivana pysymistä sateessa ja loskassa, myös rakennustöiden aikana. Ekovillan asfalttikuitu on maanteiden päällystämiseen suunniteltu sellukuitu, jota emme juurikaan myy tai käytä.


Kerromme mielellämme lisää edustamiemme Ekovilla-tuotteiden käytöstä. Toiminta-alueitamme ovat pääasiassa Virrat ja Pirkanmaan alue. Kysy palveluitamme myös muualle Suomeen!