Remontti Virroilla ja Pirkanmaan seudulla luotettavasti

Kysy remonttipalveluista

REMONTTI VIRROILLA JA PIRKANMAAN SEUDULLA LUOTETTAVASTI

Kysy remonttipalveluista

REMONTTI VIRROILLA JA PIRKANMAAN SEUDULLA LUOTETTAVASTI

Kysy remonttipalveluista
Remontti Virroilla ja Pirkanmaan alueella.

Älä anna remontin odottaa! Kauttamme ulottuvillasi on laadukas ja monipuolinen remontti Virroilla ja Pirkanmaan alueella. Palvelemme kaikkia koteja sekä muita kiinteistöjä korjaavia asiakkaita. Työskentelemme pyydettäessä myös muualla päin Suomea.


Toteutamme huoneistoremontit ja kodin remontit aina parhaalla laadulla; pienistä suuriin tiloihin. Todellista erikoisalaamme ovat kylpyhuone- ja märkätilaremontit, joihin meillä on myös tarvittavat VTT:n sertifikaatit. Kokemuksen ja tietotaitomme avulla remonttisi valmistuu siististi ja määräajassa.

REMONTTIPALVELUT

Remonttipalvelut ovat toinen puoli osaamistamme. Teemme läpikotaiset remontit yhteistyössä asiakkaan kanssa. Sovimme yhdessä kanssasi työn laajuudesta, toteutuksesta ja aikataulusta, jotta remontti hoituisi mahdollisimman nopeasti ja aiheuttaisi sinulle mahdollisimman vähän vaivaa.


Remontti voi olla joko yhden huoneiston kokoinen tai koko talon kattava. Aivan kuten rakennuspalvelut, myös remonttipalvelut tehdään avaimet käteen -periaatteella. Näin asiakkaan ei tarvitse huolehtia tarvikkeiden hankinnasta tai muista oheistöistä. Kuljetuskalustomme ja yhteistyöverkostomme avulla hoidamme materiaalien kuljetuksen ja jälkien siivoamisen osana remonttipalvelua.

Remonttipalvelumme kattavat muun muassa:


  • Kylpyhuoneremontit
  • Saunaremontit
  • Huoneistoremontit
  • Keittiöremontit
  • Pintaremontit


Kysy remonttipalveluiden aikataulutuksesta, sisällöstä ja hinnoista lisää meiltä.

KYLPYHUONE- JA MÄRKÄTILAREMONTIT

Kylpyhuoneiden ja muiden kosteudelle altistuvien tilojen rakentaminen ja remontointi eivät ole amatöörin hommaa. Ammattiosaaminen, työkalut, oikeat materiaalit ja asianmukaiset sertifikaatit ovat ehdottoman tärkeitä kestävän lopputuloksen takaamiseksi. Esimerkiksi huonosti tehty kylpyhuoneen remontti on yleinen homeongelmien aiheuttaja.

Meiltä löytyy kokemusta ja tarvittava VTT:n myöntämä vesieristyssertifikaatti märkätilojen rakentamiseen ja remontointiin. Pidämme remontin yhteydessä huolen eristeiden pitävyydestä ja viemäröinnin toimivuudesta.


Remonttipalveluidemme avulla vältyt vesivahingoilta ja homevaurioilta. Kylpyhuoneesi saa samalla uuden ja kauniin viimeistelyn.

PALKKAA LUOTETTAVA REMONTTIMIES – PALKKAA MEIDÄT!

Tilaa remontti Virtain Rakennuspalvelu Oy:ltä, alan kokeneelta ammattilaiselta. Asiakkaamme Virroilla sekä Pirkanmaan ja koko Suomen alueella saavat aina rahoilleen vastinetta kestävän ja laadukkaan työn muodossa. Tutustu työmme laatuun Kuvagallerian kautta tai kysy lisätietoja meiltä.